Egy korábbi posztomban osztottam meg néhány Debrecenben készült low-key fotót ahol mézet csorgattunk modellünkre. Ezek a Facebook-on akkora port kavartak, hogy nem is egyszer le lettem tiltva miattuk napokra. A cenzúra-robotok nem válogatnak sokat… nyilván nem látják a művészi értékét egy-egy fotónak, és csak azokat a képeket szúrják ki, amire programozták őket. Mindenesetre a képek nagy népszerűségnek örvendtek mind férfiak és nők körében, többek között Rozina figyelmét sem kerülték el.

Ezért aztán Rozina úgy döntött, hogy szeretne magának ő is pár fotót, hogy azokból egy elegáns, de szexis, ragadós, de édes sorozat készüljön, és megmutassa hogyan folyik a méz egy gyönyörű, fiatal női testen.

Biztos nem tudtad a mézről


A távolkeleti hagyomány szerint, nászéjszakára mézzel kenték be az ara kebleit és szeméremajkait, s mire a vőlegény letisztogatta a gyönyör kapujába jutottak mindketten. Ha a méz szóra gondolunk, forró együttlétek jutnak eszünkbe. Masszázs, nyalakodás, édes élvezetek. Tudjuk, hogy afrodiziákum is. De mitől ilyen vonzó a méz, és miként alkalmazhatjuk? A képeken kiderül…