Egy korábbi sorozat már készült Annáról, akkor egy elég művészi teljes testfestett jógás témában pózolt debreceni stúdiónkban. A mostani sorozat egészen más környezetben készült róla, az afrikai Zöld-foki szigeteken (Cape Verde) az Atlanti-óceán partján készültek róla képek. A normál aktfotók mellett egy egészen különleges saját kezűleg készített “bikinifelsővel” is megmutatta gyönyörű sportos alakját. Ezúttal is feltettem neki pár kérdést a fotózásról. Alább olvashatjátok!

Korábban írtad, hogy szívesen újra kamera elé állnál, ezúttal esetleg szabadban. Hát ez most valóra vált. Mit szólsz az új képekhez?

Nagyon tetszenek. Imádom az óceánt, a nyarat, a napsütést és ilyen körülmények között egy fantasztikus élmény volt a fotózás. A végeredmény pedig — csodálatos képek születtek.

Változott valami az első fotózáshoz képest? Könnyebb volt másodjára modellt állni?

Igen, viszonylag könnyebb volt modellt állni másodjára ami a szemérmességet illeti, viszont teljesen más a stúdióban történő fotózáshoz képest, mivel idegenek is mászkáltak a parton.

Szabadban vagy stúdióban tetszett jobban a pózolás?

Teljesen más élmény volt a kettő, mivel más volt a koncepció is. A stúdióban jóga pózokat fotóztunk. Tudtam milyen pózokat akarok csinálni, viszont a tengerparton inkább szexisebb képeket csináltunk, ami kicsit nehezebb volt számomra. De összességében ezek a képek mégis közelebb állnak a szívemhez.

Mi volt a legnagyobb kihívás az új sorozatnál?

A legnagyobb kihívást a hullámok okozták. Elég nagyok voltak és sokszor elmostak minket 😁

Mit tanácsolnál annak, aki elsőnek szeretné kipróbálni az aktfotózást?

Akik elsőre szeretnék kipróbálni, vágjanak bele bátran. Attila nagyon szép, igényes képeket készít.

Lesz folytatás?

Sose mondom, hogy sose. Ha lesz valami új ötletem, akkor természetesen szívesen újra kamera elé állnék.

Ha nektek is tetszenek Anna képei, és szeretnétek további fotókat látni tőlem, ne felejtsetek el követni Instán a @buzdorphotography oldalon.